Bagels Lunch
Feb
26
12:45 AM00:45

Bagels Lunch

Op dinsdag 26 februari kunnen jullie tussen 12:45 en 13:30 in ’t Fuik komen genieten van heerlijke, verse bagels. Voor €1,00 heb je een bagel met roomkaas, tomaat en sla, of voor €1,50 een bagel met roomkaas, proscuitto en sla.

View Event →
Karaoke: Spicegirls & Backstreetboys
Feb
27
7:00 PM19:00

Karaoke: Spicegirls & Backstreetboys

27 februari is het zo ver, het moment om aan iedereen te laten horen dat je een stem als een nachtegaal hebt onder het genot van een goudgele rakker. De Actilla organiseert namelijk een karaokeavond. Om het extra leuk te maken is er ook een thema: Spice Girls & Backstreet Boys. Dus trek je foutste 90's outfit aan en zing samen met ons de longen uit je lijf.

View Event →

Valentijnsspecial
Feb
14
12:45 PM12:45

Valentijnsspecial

Lieve leden,

Iedereens favoriete gecommercialiseerde romantische feestdag komt er weer aan. Dus toon je liefde voor de belangrijkste persoon in jouw leven en verwen jezelf met een lekkere brownie met witte chocolade voor slechts €0,50.

Xoxo,
De Kookcilla

View Event →
Benefiet Borrel
Feb
7
5:00 PM17:00

Benefiet Borrel

Lieve leden, ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Het is daarom heel erg belangrijk dat er meer onderzoek komt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Daarom doen onze Anguilla toppers Emma, Muriël en Caily mee aan de Hollandse 100 op 17 maart 2019. Tijdens dit evenement gaan zij alle drie 10 kilometer schaatsen en 90 kilometer fietsen voor dit goede doel! Om dit tot een groot succes te brengen helpt Anguilla mee met het organiseren van een benefietborrel.

View Event →
Scrambled Eggs Lunch
Feb
6
12:45 PM12:45

Scrambled Eggs Lunch

Lieve Leden,

De volgende lunch komt er weer aan! Woensdag 6 februari staan we namelijk klaar voor jullie met overheerlijke broodjes scrambled egg. Voor de liefhebbers met bacon natuurlijk! Je kan zelf je broodje samenstellen met scrambled egg, tomaat, sla en bacon. Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook! Het broodje zal €1,50 kosten.

Liefs,
Bestuur 13

View Event →
Waar gaan we heen?! borrel
Jan
31
5:00 PM17:00

Waar gaan we heen?! borrel

Terwijl iedereen druk bezig is met het behalen van een BSA, of uitkijkt naar een grotere uitdaging van het leven, is jullie Reiscilla druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse reis! In het verleden heeft Anguilla met haar leden al verscheidene steden onveilig gemaakt. Dit jaar zal dat natuurlijk weer gebeuren!
Maar dan zitten jullie natuurlijk allemaal met de dringende vraag voor jullie Facebook, WAAR GAAN WE HEEN?!?!?

View Event →
Tentamenweek: studeren met Anguilla
Jan
24
to Jan 31

Tentamenweek: studeren met Anguilla

  • vrije universiteit amsterdam (map)
  • Google Calendar ICS

Het jaar is nog maar net begonnen of de tentamens staan alweer op de stoep. Om het leren in deze koude januari wat makkelijker te maken voor jullie hebben wij weer lokalen gereserveerd waar jullie in alle rust kunnen studeren, doen alsof je aan het studeren bent of gewoon om lekker te soggen.

View Event →
Gala: Roaring 20's - Bal Masque
Jan
23
to Jan 24

Gala: Roaring 20's - Bal Masque

Op 23 Januari toveren wij de Chicago Social Club om tot een waar Bal Masqué in stijl van the roaring twenties: een tijd waarin rijkdom voor iedereen weggelegd leek te zijn, de femme fatale een nieuw begrip werd en de feestjes tot in de late uren doorgingen! Dus zet je mooiste masker op en trek je beste jurk of pak uit de kast en begeef je op 23 januari tussen 22.00 en 04.00 naar de Chicago Social Club.

Kaarten zijn verkrijgbaar tijdens de pre-gala borrel van 8 januari (zie facebook evenement) en hiervoor geldt OP=OP!!

View Event →
Gala Diner
Jan
23
6:00 PM18:00

Gala Diner

Het Gala Diner komt er weer aan! Op woensdag 23 januari zal de Kookcilla een overheerlijk culinair 3 gangen diner voor jullie bereiden. Dit diner zal plaatsvinden bij studentenvereniging SSRA. Jullie kunnen dan genieten van lekker eten, veel drankjes en super veel gezelligheid. En... jullie kunnen alvast een goede bodem leggen voor het gala! :) Om 18.00 uur zullen we jullie verwelkomen met een welkomstdrankje. Ben je vegetariër of heb je een allergie? Geen probleem! De kookcilla zal zorgen voor een net zo lekker alternatief.

View Event →
Poffertjes Lunch
Jan
17
12:45 PM12:45

Poffertjes Lunch

Het nieuwe jaar lijkt nog ver weg, maar ook dat komt steeds dichterbij. Om 2019 goed van start te gaan, willen wij jullie buikjes vullen op donderdag 17 januari met warme poffertjes!
Kom in de pauze (12.45-13.30) gezellig naar ’t Fuik, waar het bestuur voor jullie klaar zal staan met porties poffertjes voor 1 euro, inclusief poedersuiker en een klontje boter natuurlijk.

View Event →
Carrière-oriëntatiedag Gezondheid & Leven
Jan
14
1:00 PM13:00

Carrière-oriëntatiedag Gezondheid & Leven

Lief lid,

Maandag 14 januari is het weer zover, de Carrière-oriëntatiedag van Gezondheid en Leven 2019!

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw toekomst. Heb jij nog onzekerheid over het kiezen van jouw major, welke master je wilt gaan volgen of wil jij meer te weten komen over de verschillende werkgelegenheden na jouw studie? Schrijf je dan in voor de carrière-oriëntatiedag zodra de inschrijving start!

View Event →
Bier, Bitterballen & Bowlen
Jan
10
7:15 PM19:15

Bier, Bitterballen & Bowlen

Hierbij presenteren wij aan jullie de allereerste activiteit van de Sportilla! Wij nodigen jullie uit voor Bier, Bitterballen en Bowlen! Donderdag 10 januari gaan we bij Powerzone bowling sportief het nieuwe jaar in. Wij bieden jullie een uurtje bowlen aan waarbij hapjes en drankjes geregeld zijn, voor €13,50. Dit uitje is dus zeker ook geschikt voor de iets minder sportieve leden van anguilla ;)!

View Event →
Pre-gala borrel
Jan
8
7:00 PM19:00

Pre-gala borrel

Op 8 januari is het alweer zo ver: de pre-gala borrel! Vanaf 19.00 uur vieren we het nieuwe jaar met zes verenigingen samen! Tijdens deze avond kun jij als allereerste een kaartje bemachtigen voor het gala van 23 januari! Dus tijd om je goede voornemens na te komen, want meer gezelligheid is altijd beter!


View Event →
Panini Lunch
Dec
11
12:45 PM12:45

Panini Lunch

Lieve koukleumende leden,

Om jullie door de laatste zware en koude weken voor de kerstvakantie heen te helpen, organiseert de Kookcilla op dinsdag 11 december de welbekende paninilunch! Voor maar 1 euro kun je tussen 12:45-13:30 in 't Fuik een heerlijke panini halen met alle variaties in ham, kaas en pesto! 

Tot dan! 

Liefs,
Kookcilla

View Event →
Kerstversiermiddag
Dec
5
1:30 PM13:30

Kerstversiermiddag

Lieve leden,

De dagen worden kouder, de nachten worden langer en langzamerhand is er hier en daar al kerstmuziek te horen.

Zit jij nou ook al helemaal in die kerstsfeer zoals wij? Dat komt goed uit! Wij willen deze sfeer namelijk gezellig met jullie delen tijdens onze kerstversiermiddag!

View Event →
Kroegentocht @ de Pijp
Nov
29
to Nov 30

Kroegentocht @ de Pijp

Lieve leden, 

29 november is het zover, dan houden wij als nieuwe Actilla een kroegentocht in de Pijp in Amsterdam! We zullen met z’n allen langs 5 kroegen gaan. Heb jij zin om met jouw medestudenten lekker drankjes te drinken en er een gezellig avond van te maken? Meld je dan aan via onderstaande link! Om de sfeer er goed in te brengen krijgen jullie het eerste drankje van ons 😊 

View Event →
Anguilla Academy: Lezing Tuberculose
Nov
21
6:30 PM18:30

Anguilla Academy: Lezing Tuberculose

Lieve leden,

Waarschijnlijk denk jij: "Huh, waarom een lezing over tuberculose? Daar ging men toch alleen dood aan in 1920 en eerder? Zoals die Kafka en Jane Austen?". Je hebt het niet helemaal verkeerd, want er gingen inderdaad veel mensen aan dood in de 20ste eeuw, maar wist jij dat die fantastische tussenjaar reis in Azië misschien niet het aller-slimste idee was? Nee? Dan is het zeker waard om langs te komen en hierover even goed geïnformeerd te worden!

Op 21 november geeft Prof. dr. W. Bitter een lezing over de ziekte tuberculose. Prof. dr. Wilbert is een microbioloog van oorsprong en is op dit moment het hoofd van zowel Molecular als Medical Microbiology in het VUmc. Daarnaast is hij een grote speler in Nederland op het gebied van tuberculose, zo heeft hij laatst nog in de Volkskrant gestaan.

Tijdens deze lezing zal hij uitleggen wat tuberculose als ziekte precies inhoud en waarom er per jaar 6.3 miljoen mensen het gediagnostiseerd worden waarvan 1.5 miljoen overlijden. Daarnaast zal hij vertellen waarom het steeds lastiger wordt om de ziekte te bestrijden, zo niet onmogelijk.

We kunnen zeker aanraden om langs te komen, je hebt namelijk 25% kans om geïnfecteerd te zijn! Wil je zeker zijn van een plekje? Meld je dan even door een mailtje te sturen naar onderwijscommissieanguilla@gmail.com.

Liefs,
de Onderwijscommissie

Aanvang: 18.30
Lezing: 19.00 – 21.00
Locatie: WN- C623
Prijs: Gratis

View Event →
SSSA 2018: ANWB Camping
Nov
20
to Nov 21

SSSA 2018: ANWB Camping

20 november is het weer zo ver: het jaarlijkse SSSA feest! Dus pak je biezen en ga er op uit! Het thema is dit jaar namelijk ANWB camping! Of je nou in je afritsbroek of je adidas pak op stap gaat, het animatieteam zal klaarstaan om jullie de avond van je leven te bezorgen. Dus waag een dansje in de minidisco! Inrijkaarten kosten 5.50 voor ANWB leden en 6.50 voor introducees. Haal in de pauze je kaartje bij je eigen vereniging!
We hopen jullie 20 november te zien in Club ABE!

View Event →
Pre-SSSA borrel
Nov
20
5:00 PM17:00

Pre-SSSA borrel

Het is bijna zover: het SSSA feest! En wat is er nu gezelliger dan samen met je favoriete ANWB vrienden de eerste biertjes van de avond te nuttigen? Dat kan op de pre-SSSA borrel op dinsdag 20 november in ’t fuik! Trek snel je vent uit z’n tent, zorg voor de matching outfitjes en kom vanaf 5 uur genieten van de heerlijke campingsfeer!

View Event →
Borrel: Back to the 90's
Nov
15
5:00 PM17:00

Borrel: Back to the 90's

Lieve palingen!

Tijd om de neon sportkleding, foute leggings en haarbanden weer uit de kast te trekken want op 15 november is het zover: de 90's borrel! Waan je even in de tijd van de Spice Girls en Backstreet Boys en voel de nostalgie. Denk samen terug aan de jaren waarin de mobiele telefoon nog onzin was en de tamagotchi's je om de oren vlogen. 

Zoals altijd worden er lekkere biertjes geschonken voor €1,10. Wijn, Jillz en fris kosten €1 en voor de echte liefhebbers is er radler voor €1,50. Speciaal voor jullie is er ook een heerlijk shotje: een koetje! Deze zal €1 kosten. 
Omdat drinken op een lege maag nooit een goed idee is worden er stokbroodjes met kipsaté verkocht voor €2. 

Hopelijk zien we jullie allemaal op 15 november en maken we er samen een foute avond van!! 

Kusjes,

de Barcilla.

View Event →
Wissel van de Wacht Borrel
Nov
1
5:00 PM17:00

Wissel van de Wacht Borrel

Lieve palingen,

Wissel van de wacht!

De enige echte wissel borrel!! Het bestuur, de Barcilla, alle andere commissies en natuurlijk de natuur zijn allemaal op deze 1 november borrel gewisseld. De warme zomer is ingeruild voor een wilde herfst en daar moet op gedronken worden. Een warme pompoensoep van €1,- zal deze borrel strijden tegen de koude temperaturen buiten. En heerlijk herfstbier voor maar €1,50 zal onze wangetjes laten gloeien.

View Event →
Wissel ALV
Oct
30
6:00 PM18:00

Wissel ALV

Lief lid,

Op dinsdag 30 oktober zal de jaarlijkse wissel ALV plaatsvinden. Op deze algemene ledenvergadering zal er gestemd worden over het in functie treden van het dertiende bestuur van Anguilla en het officieel aftreden van het twaalfde bestuur.

Een week voor de ALV zal er nog een mail worden verzonden met de documenten die zullen worden gepresenteerd en de notulen van de vorige ALV.

LOKAAL: HG-07A32

Hopelijk tot dan!

Liefs,
Bestuur 12 en kandidaatsbestuur

View Event →
Tentamenweek: Leren met Anguilla
Oct
22
to Oct 26

Tentamenweek: Leren met Anguilla

  • Studievereniging Anguilla (map)
  • Google Calendar ICS

Lieve leden,

De tentamenweek staat alweer bijna voor de deur. Alle studenten trekken tijdens deze periode massaal naar de VU om daar vervolgens de hele dag te studeren. Hierdoor kan het tijdens deze periode moeilijk zijn om een studeerplekje te vinden..
Gelukkig is hier nu een oplossing voor! Tijdens deze week zijn er voor jullie lokalen gereserveerd om samen met jullie studiegenoten te bikkelen voor de tentamens.
De lokalen zullen voor jullie beschikbaar zijn van 09:00 tot 21:00 uur.

Maandag 22 oktober
- 09.00 - 21.00 uur HG-05A16

Dinsdag 23 oktober
- 09.00 - 21.00 uur MF-A216

Woensdag 24 oktober
- 09.00 - 21.00 uur MF-A216

Donderdag 25 oktober
- 09.00 uur - 21.00 uur HG-05A37

Vrijdag 26 oktober
- 09.00 - 21.00 uur MF-A216

View Event →
Oktoberfest Borrel
Oct
18
5:00 PM17:00

Oktoberfest Borrel

Lieve Palingen,

Tot ons groot verdriet komt onze laatste borrel als Barcilla er alweer aan. Maar wees niet getreurd, we zijn van plan om van de laatste borrel een groot feest te maken!! Zoals jullie merken is de herfst ook weer echt begonnen, maar naast vies weer hoort bij de herfst natuurlijk ook veel bier. Dus pak jullie Dirndls en Lederhosen uit de kast en kom gezellig naar ons Oktoberfest op 18 oktober!!

View Event →
Anguilla Academie, lezing: Toekomst van de Verzorgingsstaat
Oct
9
7:00 PM19:00

Anguilla Academie, lezing: Toekomst van de Verzorgingsstaat

Lief lid,

Dinsdag 9 oktober is het weer zo ver: de eerste Anguilla Academie van het nieuwe jaar! Dit keer wordt de lezing gegeven door Dr. Jan-Kees Helderman die aan de Radboud Universiteit in Nijmegen verbonden is. Jan-Kees is van origine een bestuurskundige maar hij doet nu veel omtrent de gezondheidszorg. Op dit moment is hij bezig met de toekomst van onze verzorgingsstaat. Het is tijd voor een nieuwe verzorgingsstaat waarbij andere vormen van dienstverlening passen. Je moet hierbij denken aan de Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) en de Jeugdwet. Het begrip positieve gezondheid zal daarnaast ook aan bod komen. Wil jij dus meer te weten komen over de toekomst van de gezondheidszorg en de complexiteit daarvan iets beter begrijpen? Geef je dan snel op door een mailtje te sturen naar onderwijscommissieanguilla@gmail.com!

View Event →