Kies Je Eigen Thema Borrel

• Studievereniging Anguilla (map)

Facebook Event

Lieve palingen,

De Barcilla vraagt jullie om hulp! Hoe leuk het ook is om als commissie borrelthema’s te verzinnen, zijn er vast ook een heleboel thema’s waar wij met de Barcilla niet op komen. Daarom organiseren wij de ‘Kies Je Eigen Thema’ borrel. In de poll hebben wij alvast wat ideetjes gestopt. Natuurlijk kun je uit deze ideeën kiezen welke jou het leukst lijkt, maar eigenlijk zijn we op zoek naar jouw super originele eigen bedachte thema’s! Vraag je vader, zus, sportmaatjes, koorbuddy of gewoon jezelf om met zo’n origineel mogelijk thema te komen voor deze borrel.

LET OP: Maandag 28 mei is de laatste kans om een thema toe te voegen en 29 mei wordt het thema bekend gemaakt!

Onze standaard bier, jillz, wijn zal er natuurlijk zijn voor €1. De radlers voor €1.50 en fris voor €0.50. Tijdens deze borrel kun je ook genieten van een heerlijke hamburger voor €1.

Let the inspiration be with you!

Liefs Barcilla

Earlier Event: May 9