Bezoek Alzheimer Centrum

• Studievereniging Anguila (map)

Facebook Event

Ben jij geïnteresseerd in neurodegeneratieve ziekten en wil je meer weten over de ziekte van Alzheimer?
Op 18 september zal dr. Hoozemans een rondleiding geven bij het Alzheimercentrum. Het Alzheimercentrum Amsterdam is het landelijk expertisecentrum en wereldwijd het toonaangevende onderzoekscentrum op het gebied van dementie. Tijdens de rondleiding zullen wij meer inzicht krijgen in onderzoek rondom deze ziekte, die veelvoorkomend is onder ouderen. Naast deze rondleiding zal er ook een klein microscopiepracticum worden gegeven. Dit bezoek aan het Alzheimercentrum duurt van 14:00 tot 16:00 uur.

We hebben een beperkt aantal beschikbare plekken. Meld je zo snel mogelijk aan, maar in ieder geval voor 14 september door te mailen naar onderwijscommissieanguilla@gmail.com!

Tot dan!

Liefs, de Onderwijscommissie