Commissie Interesse Lunch

• Studievereniging Anguilla (map)

Facebook Event

Heb je al wel het één en ander gehoord over deelnemen aan een commissie maar twijfel je welke commissie bij je past of weet je gewoon nog niet zo goed wat een commissiejaar inhoudt? Kom dan langs op de commissie interesse lunch op donderdag 27 september tijdens de pauze (12:45-13:30) in een lokaal op de VU. Deze zal later in dit evenement bekend worden gemaakt!!

Commissieleden van elke commissie zullen dan aanwezig zijn en je in alle geuren en kleuren kunnen vertellen hoe zij hun commissiejaar hebben beleefd. Daarnaast wordt er gezorgd voor tosti’s, helemaal graties!! Dus kom langs, vergroot jouw netwerk, eet je buikje vol en kom erachter welke commissie bij jou past om je vervolgens meteen in te schrijven!

Mocht je de lunch niet redden, niet getreurd, inschrijflijsten hangen in de tussentijd op de deur in ‘t Fuik en inschrijven kan t/m 6 oktober op de borrel!

Tot snel!
Liefs,