Back to All Events

Reünieborrel

  • Studievereniging Anguilla (map)

Facebook Event

Lieve palingen,

Kindjes, ouders, grootouders van Anguilla/ introweek, neem iedereen mee naar Candyland. We gaan de gezelligheid van de intro niet opgeven maar gewoon voortzetten, een evenement dat je niet mag missen! H is namelijk ook de eerste borrel van het jaar! Maak kennis met de Barcilla en hun candy, namelijk shotjes Flügel en het vloeibare goud. Ook kun je kennis maken met de Kookcilla om een bodempje te leggen voor de avond.

Heb jij de kookkunsten van de Kookcilla ook zo gemist afgelopen zomer of wil je ze graag leren kennen? Kom dan op de eerste borrel van het jaar onze heerlijke burrito’s eten! Deze zullen om 19:00 voor jullie klaar staan en natuurlijk is ook de vegetarische variant aanwezig.
Je kunt ze krijgen voor maar €1,50 per stuk, maar dan moet je je nog wel even inschrijven via de link:

https://docs.google.com/forms/d/1FOQ1Q05aVqifuBBS6ttxACTMZ8AIhmdwZqfEXtCREAs/edit

Daarnaast is dit de laatste mogelijkheid om je oude palingkaart in te leveren om nog biertjes voor de oude prijs te krijgen!!

Bier zal verkocht worden voor €1,10. De palingkaart blijft €10 (voor 10 bier) maar geen extra biertje meer voor een lege palingkaart. Een shotje Flügel of wijn is €1. Daarnaast hebben we nog Radler voor €1,50 en fris voor €0,50. We ruilen het gezellige Fuik eenmalig in voor de Tuinzaal ,zodat er plek gemaakt kan worden voor de grote familiereünie van Anguilla.

Sugar up en kom gezellig naar de borrel!

Liefs,
Kookcilla & Barcilla

Earlier Event: September 3
Eerstejaarsweek
Later Event: September 12
Vondel & Chill