Bier, Bitterballen & Bowlen

• Powerzone De Ruijterkade Amsterdam, NH Netherlands (map)

Hierbij presenteren wij aan jullie de allereerste activiteit van de Sportilla! Wij nodigen jullie uit voor Bier, Bitterballen en Bowlen! Donderdag 10 januari gaan we bij Powerzone bowling sportief het nieuwe jaar in. Wij bieden jullie een uurtje bowlen aan waarbij hapjes en drankjes geregeld zijn, voor €13,50. Dit uitje is dus zeker ook geschikt voor de iets minder sportieve leden van anguilla ;)!

We zullen om 19:15 verzamelen op station Amsterdam Zuid bij de AH to go, zodat we gezamenlijk rond 20:00 aankomen bij de bowlingbaan. Vergeet dus je OV niet en maak daarnaast van tevoren €13,50 over naar NL89ABNA0530037319 Studievereniging Anguilla.

Gooi jij strike na strike of klinkt de combinatie sporten en hapjes je als muziek in de oren? Meld je dan nu aan via de onderstaande link en dan zien wij je 10 januari!

Liefs,
Sportilla