Back to All Events

Carrière-oriëntatiedag Gezondheid & Leven

  • Studievereniging Anguilla (map)

Facebook Event

Lief lid,

Maandag 14 januari is het weer zover, de Carrière-oriëntatiedag van Gezondheid en Leven 2019!

Deze dag staat helemaal in het teken van jouw toekomst. Heb jij nog onzekerheid over het kiezen van jouw major, welke master je wilt gaan volgen of wil jij meer te weten komen over de verschillende werkgelegenheden na jouw studie? Schrijf je dan in voor de carrière-oriëntatiedag zodra de inschrijving start!

Hoe ziet de dag eruit?

Er zijn meerdere rondes waarin verschillende sprekers aan bod komen. Zo komen er bedrijven waar jij misschien later wel gaat werken of een stage kunt gaan lopen. Daarnaast kun je verschillende masters bekijken en met betrokkenen spreken over jouw keuze. Ook komen er alumni, dit zijn oud-studenten die net zoals jij Gezondheid en Leven hebben gestudeerd. Zij komen vertellen over wat voor beroepen zij nu uitoefenen en hoe ze daar terecht zijn gekomen.

Ook is er een bedrijvenmarkt in de Tuinzaal in het WN-gebouw. Op deze markt staan bedrijven en masters die graag iets vertellen over wat zij doen en jouw vragen kunnen beantwoorden. Na afloop is er een borrel waar je nog even met alle deelnemers kan napraten en een biertje kan doen. Kortom een super interessante en leerzame dag die je zeker niet wilt missen!

Meer informatie over de dag en de inschrijving volgt via deze Facebook-pagina!

Earlier Event: January 10
Bier, Bitterballen & Bowlen