Gala Diner

Het Gala Diner komt er weer aan! Op woensdag 23 januari zal de Kookcilla een overheerlijk culinair 3 gangen diner voor jullie bereiden. Dit diner zal plaatsvinden bij studentenvereniging SSRA. Jullie kunnen dan genieten van lekker eten, veel drankjes en super veel gezelligheid. En... jullie kunnen alvast een goede bodem leggen voor het gala! :) Om 18.00 uur zullen we jullie verwelkomen met een welkomstdrankje. Ben je vegetariër of heb je een allergie? Geen probleem! De kookcilla zal zorgen voor een net zo lekker alternatief.

De Barcilla zal de drank verzorgen deze avond. Een fles rode- of witte wijn zal verkocht worden voor €6 per stuk. Zoals altijd zal er fris verkocht worden voor €1,50 en bier ook voor €1,50. Neem dus vooral contant geld mee!

Loopt het water je al in de mond en wil je graag een plekje aan het galadiner? Koop dan op 8 januari op de pre-gala borrel een kaartje!

Liefs,
De kookcilla