Waar gaan we heen?! borrel

Terwijl iedereen druk bezig is met het behalen van een BSA, of uitkijkt naar een grotere uitdaging van het leven, is jullie Reiscilla druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse reis!

In het verleden heeft Anguilla met haar leden al verscheidene steden onveilig gemaakt. Dit jaar zal dat natuurlijk weer gebeuren!

Maar dan zitten jullie natuurlijk allemaal met de dringende vraag voor jullie Facebook, WAAR GAAN WE HEEN?!?!?

Deze prangende vraag zal op deze borrel beantwoord worden. In de tussentijd kunnen jullie alvast wat pogingen wagen om te raden waar we naartoe gaan. Wij zullen jullie hierbij helpen door een paar hints te geven. ;) Houd dit evenement in de gaten voor de hints!

De Barcilla staat deze avond voor jullie klaar met biertjes (€1,10), wijntjes en Jillz (€1,00), fris (€0,50) en Radler (€1,50).🍻
Bij deze borrel kun je natuurlijk ook de nieuwe standaard drankjes krijgen: Gin-Tonic voor €2,00 en Brugse Zot, ook voor €2,00.🍸

Zorg in ieder geval dat je bij deze borrel aanwezig bent!!!

Kusjes,
De Reiscilla