Back to All Events

Karaoke: Spicegirls & Backstreetboys

  • The End Karaoke Amsterdam (map)

Lieve palingen,

27 februari is het zo ver, het moment om aan iedereen te laten horen dat je een stem als een nachtegaal hebt onder het genot van een goudgele rakker. De Actilla organiseert namelijk een karaokeavond. Om het extra leuk te maken is er ook een thema: Spice Girls & Backstreet Boys. Dus trek je foutste 90's outfit aan en zing samen met ons de longen uit je lijf.

De avond zal plaatsvinden in The End Karaoke Amsterdam van 19:00 tot 22:00. Om deze leuke avond te kunnen organiseren vragen we om een kleine bijdrage van 2,50 die over te maken is t.a.v. SV Anguilla op NL89 ABNA 0530 0373 19. Zet er ook even bij dat het voor de karaokeavond is! Aanmelden kan via deze link:
https://goo.gl/forms/pV7xLJVNdW1BpXQj1

Het adres van de karaokebar is Nieuwebrugsteeg 32 in Amsterdam. Het ligt in het centrum op loopafstand van het Centraal Station en is dus makkelijk te bereiken. We verzamelen met z’n allen voor de Daily Paper winkel in de Amstelpassage en lopen er daarna samen heen. Om te helpen de verzamelplek te vinden is hier een plattegrondje: http://lilamsterdam.nl/where-to-find. Wij hebben er zin in en hopen jullie dan te zien!

Liefs,
De Actilla

Earlier Event: February 26
Bagels Lunch