Back to All Events

Benefiet Borrel

Lieve leden,

Ongeveer één op de 50 personen krijgt, tijdens zijn of haar leven, de diagnose lymfklierkanker. Het is daarom heel erg belangrijk dat er meer onderzoek komt om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren.

Daarom doen onze Anguilla toppers Emma, Muriël en Caily mee aan de Hollandse 100 op 17 maart 2019. Tijdens dit evenement gaan zij alle drie 10 kilometer schaatsen en 90 kilometer fietsen voor dit goede doel!

Om dit tot een groot succes te brengen helpt Anguilla mee met het organiseren van een benefietborrel. Op deze borrel zijn de prijzen van het bier, wijn, Jillz en een speciaal Hollandse 100 shotje €1,50. Het verschil in prijs zal helemaal gaan naar de Hollandse 100. Je zuipt dus voor het goede doel!

Ook worden er lootjes verkocht op deze borrel waarmee jij ontzettend mooie prijzen kunt winnen! De opbrengst hiervan gaat logischerwijze ook naar het goede doel.

Tenslotte kun je bij ons tijdens deze borrel ook terecht voor een heerlijke Hollandse hap: snert met rookworst voor €1,50

Vergeet vooral niet om wat contant geld mee te nemen tijdens deze borrel om lootjes te kopen en eventueel een donatie te doen, mocht je dat willen!

We hopen van harte dat jullie allemaal langskomen om ons te steunen in onze strijd en natuurlijk om een lekker een biertje te drinken met goed karma ❤❤

Earlier Event: February 6
Scrambled Eggs Lunch
Later Event: February 14
Valentijnsspecial