Bezoek aan Medisch Farmaceutisch museum 'De Griffioen'

• medisch farmaceutisch museum de griffioen (map)

Het is weer tijd voor een nieuwe uitje van de Onderwijscommissie! Op vrijdag 15 maart gaan we naar Medisch Farmaceutisch Museum ‘de Griffioen’ in Delft. In het museum staan oude medische instrumenten, waardoor je een heel goed beeld krijgt van de ontwikkeling in de Geneeskunde.

De reis naar Delft zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart. We lopen weg om 12:50u uit de ledenkamer en vertrekken om 13:15u vanaf station Amsterdam-Zuid, zodat we om 14:30u het museum in kunnen gaan. Je kunt ook zelf naar het museum in Delft komen, we verzamelen daar om 14:30u. De rondleiding zal ongeveer 1-1.5 uur duren, dus rond 16:00u is het afgelopen. Eventueel kan je daarna een drankje drinken in het mooie Delft.

Wel vragen we aan jullie een bijdrage van €2,00, omdat we een rondleiding krijgen. Daarnaast kan er maar een bepaald aantal mensen mee, dus VOL=VOL!

Wil je graag mee? Meld je dan aan via deze link: https://goo.gl/forms/DOxzA8TRUGmdrDzR2

Hopelijk tot dan!

Liefs,