Back to All Events

Lezing: positiviteit in gezondheid

Lieve lieve palingen,

Op dinsdag 30 april is het weer tijd voor een nieuwe activiteit van de Onderwijscommissie, deze keer een lezing! Tijdens de lezing zal Annemarieke Driessen haar bijzondere persoonlijke verhaal vertellen, over hoe haar leven plots veranderde, maar hoe zij toch positief in het leven bleef staan.

Het leven van Annemarieke zag er 12 jaar geleden heel anders uit. Eén ingrijpende gebeurtenis, een plotselinge acute dwarslaesie, maakte alles anders. Toch kwam zij hier sterker uit. Hier zal Annemarieke alles over vertellen. Door middel van haar eigen ervaringen zal ze een inspirerend verhaal aan jullie vertellen en zal ze proberen om jullie te prikkelen om out-of-the-box te denken en jou bewust te maken van jezelf en je eigen krachten.

‘Ik mag dan een dwarslaesie hebben, ik bén het niet. Wat ik wel ben, is iemand die gevormd is door uitdagende periodes en hierdoor weet wat werken aan jezelf betekent, zowel fysiek als mentaal.’

De lezing zal ongeveer een uur duren, met daarna nog genoeg tijd voor vragen. Omdat de lezing wat eerder valt dan normaal, zal er tijdens de pauze gratis eten zijn, verzorgd door de Kookcilla!

We raden je zeker aan om te komen, want Annemarieke zal een inspirerend verhaal vertellen! Wil je zeker zijn van een plekje en gratis eten van de Kookcilla? Meld je dan aan via; https://forms.gle/TueQd2jxJBAfjHsAA

Wil je alvast wat meer weten? Neem een kijkje op haar site! http://annemariekedriessen.nl/

Liefs,
De Onderwijscommissie

Aanvang : 17:15u
Lezing : 17:30u – 19:00u
Locatie : WN C-121

Earlier Event: April 24
Salguilla: mi casa es su casa
Later Event: May 1
Bootcamp at Vondelpark