Ping Pong Park

Op donderdag 12 september is het zover, de eerste activiteit van het nieuwe studiejaar! Om het jaar lekker actief te beginnen en je hoofd even af te leiden van de eerste studiestress gaat Anguilla de strijd aan in de Ping Pong Park club! Lijkt het jou gezellig om te ping pongen, je tegenstanders te verslaan en ondertussen te ontspannen met een biertje? En dit voor maar een bijdrage van €1,-? Meld je dan aan via de onderstaande link. Om de sfeer er goed in te brengen krijgen jullie het eerste drankje van ons!

We verzamelen om 19:00 bij Ping Pong Park Overtoom 428, hopelijk zien we jullie daar! Wees er snel bij want vol = vol!

Je kunt je aanmelden via deze link:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfj6BsZ96pg_PWYbtowfkIqQGe76f8xjbzLYgiCqLrR_K3-Jg/viewform?usp=sf_link en 1 euro over te maken naar: NL89ABNA0530 037319 t.n.v Anguilla

Veel liefs,
De Actilla