Back to All Events

1e jaarsmaand: Tuinzaal & Chill

Lieve palingen,

Helaas is de vakantie alweer voorbij en is het echte leven weer begonnen, maar niet getreurd! Op dinsdag 17 september organiseren de actilla & de kookcilla namelijk Tuinzaal & Chill☀️! Hier kan je, zoals de naam al zegt, lekker chillen in de tuinzaal. Waar je lekker van 15.00-19.00u een drankje kunt doen om nog eventjes dat vakantiegevoel vast te houden en misschien nog wel wat andere (nieuwe) palingen kunt leren kennen🍻! Ook zal de kookcilla overheerlijke verse hapjes voor jullie bereiden. Daarnaast heeft de Actilla nog super leuke spellen voor jullie in petto! Je kunt bijvoorbeeld je lenigheid op de proef stellen tijdens twister of je kunt lekker je twerk moves verbeteren tijdens pingpong bil🏓!

Omdat wij weten dat de meesten waarschijnlijk een lekkere dure vakantie en/of introductieweek hebben gehad, komen wij jullie tegemoet met een echt studentenprijsje: helemaal GRATIS💥!

Om ervoor te zorgen dat wij weten hoeveel palingen wij kunnen verwachten, graag even deze link voor de activiteit invullen:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ_3k5nmnnuoiIBaIDDgQGWeJ5-HOZ36ACTDFczw9rmVZNag/viewform?usp=sf_link

Wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in en hopen jullie allemaal 17 september te zien!

Liefs,
De Actilla & de Kookcilla💚💙

Earlier Event: September 12
Ping Pong Park
Later Event: September 25
Back To School met Anguilla