Borrel

Filtering by: Borrel

Wissel van de Wacht Borrel
Nov
1
5:00 PM17:00

Wissel van de Wacht Borrel

Lieve palingen,

Wissel van de wacht!

De enige echte wissel borrel!! Het bestuur, de Barcilla, alle andere commissies en natuurlijk de natuur zijn allemaal op deze 1 november borrel gewisseld. De warme zomer is ingeruild voor een wilde herfst en daar moet op gedronken worden. Een warme pompoensoep van €1,- zal deze borrel strijden tegen de koude temperaturen buiten. En heerlijk herfstbier voor maar €1,50 zal onze wangetjes laten gloeien.

View Event →
Oktoberfest Borrel
Oct
18
5:00 PM17:00

Oktoberfest Borrel

Lieve Palingen,

Tot ons groot verdriet komt onze laatste borrel als Barcilla er alweer aan. Maar wees niet getreurd, we zijn van plan om van de laatste borrel een groot feest te maken!! Zoals jullie merken is de herfst ook weer echt begonnen, maar naast vies weer hoort bij de herfst natuurlijk ook veel bier. Dus pak jullie Dirndls en Lederhosen uit de kast en kom gezellig naar ons Oktoberfest op 18 oktober!!

View Event →
Zuip de Voorraad Kast Leeg Borrel
Oct
4
5:00 PM17:00

Zuip de Voorraad Kast Leeg Borrel

Lieve palingen,

Het einde van het jaar, voor deze Barcilla, is in zicht. Dit is natuurlijk heel treurig nieuws maar er is één groot voordeel, DE VOORRAAD KAST MOET LEEG! Kortom alles wat over is aan drank van de voorgaande borrels wordt opgedronken tijdens deze ‘Zuip de Voorraad Kast Leeg’ borrel. Jij als oude of nieuwe paling hebben we hierbij nodig, dus nodig iedereen uit en kom gezellig borrelen in t’ Fuik!

View Event →
Oud-Hollandse Borrel
Sep
20
5:00 PM17:00

Oud-Hollandse Borrel

Wel edelgeleerde G&L’ers

We gaan terug in de tijd, maar niet heel ver weg. Het wordt tijd voor een oud-Hollandse borrel. Wil jij koekhappen onder de tap of spijkerpoepen op de bar? Trek je mooiste klederdracht aan en dan zien we je graag op 20 september in 't Fuik.

View Event →
Reünieborrel
Sep
6
5:00 PM17:00

Reünieborrel

Lieve palingen,

Kindjes, ouders, grootouders van Anguilla/ introweek, neem iedereen mee naar Candyland. We gaan de gezelligheid van de intro niet opgeven maar gewoon voortzetten, een evenement dat je niet mag missen! H is namelijk ook de eerste borrel van het jaar! Maak kennis met de Barcilla en hun candy, namelijk shotjes Flügel en het vloeibare goud. Ook kun je kennis maken met de Kookcilla om een bodempje te leggen voor de avond

View Event →
Laatste Borrel: Bezopen naar de Tropen
Jun
28
5:00 PM17:00

Laatste Borrel: Bezopen naar de Tropen

Facebook Event

Lieve palingen,

Bijna vakantie! Tijd om op vakantie te gaan en dan natuurlijk het liefst naar een warm en ver land. Gelukkig hoef je voor deze tropische borrel niet zo ver te reizen. Waan je tussen de palmbomen genietend van je Passoã met jus d’orange met je favoriete palingen. Laten we dit studiejaar bezopen in de tropen afsluiten!

Onze standaard bier, jillz, wijn zal er natuurlijk zijn voor €1. De radlers voor €1.50 en fris voor €0.50. Tijdens deze borrel kun je ook genieten van een heerlijk broodje hamburger voor €1.

Succes met de laatste loodjes en tot 28 juni!

Liefs
de Barcilla

View Event →
Salus + Anguilla = Salguilla
Jun
20
5:00 PM17:00

Salus + Anguilla = Salguilla

Facebook Event

Lieve Anguilla- en Salusleden,

Net zoals vorig jaar hebben ook dit jaar Anguilla en Salus weer een borrel samen: de Salguilla borrel! (We hebben zelfs een gemeenschappelijk logo, zie de banner van dit evenement.)
Mocht je het toch een beetje eng vinden dat er ineens 'vreemden' op de borrel staan? Bedenk dan dat je sowieso een ding gemeenschappelijk hebt: jullie studies die heel erg op elkaar lijken!
Tijdens deze borrel zal Salus de bar verzorgen en Anguilla het eten.
Opgeven voor het eten kan via deze link:
https://goo.gl/forms/E8p5qyDwwTm1TTPQ2

View Event →
Bucketborrel!
Jun
14
5:00 PM17:00

Bucketborrel!

Facebook Evenement

Lieve palingen,

Het is weer tijd voor de jaarlijkse bucketborrel! Glazen zijn zo mainstream, en er past eigenlijk niet genoeg in om de avond naar een volgend niveau te tillen. Daarom gaan wij nu al jullie emmertjes vullen met de drank naar jullie keuze. Je kan jouw emmertje vullen met straaljager, paardenkut of wesp. VERGEET NIET! Het is byob (Bring Your Own Bucket). Naast de buckets vol met lekkere drankjes kunnen jullie ook je zangtalent komen showen bij de karaoke.

Er zal natuurlijk ook bier, wijn, jillz en fris te koop zijn. Ook kun je een goede bodem leggen met een lekkere pizza!

Je kunt je aanmelden voor een pizza tot 14 juni 18.00 uur!

BELANGRIJK: vergeet je studentenkaart niet mee te nemen, want GEEN STUDENTENKAART = GEEN PIZZA!

Meld je aan via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/PR591pz9ZKChirz32

We hopen jullie allemaal te zien op donderdag 14 juni bij dit bucket-karaoke festijn.


Liefs,
de Barcillla

View Event →
Kies Je Eigen Thema Borrel
May
31
5:00 PM17:00

Kies Je Eigen Thema Borrel

Facebook Event

Lieve palingen,

De Barcilla vraagt jullie om hulp! Hoe leuk het ook is om als commissie borrelthema’s te verzinnen, zijn er vast ook een heleboel thema’s waar wij met de Barcilla niet op komen. Daarom organiseren wij de ‘Kies Je Eigen Thema’ borrel. In de poll hebben wij alvast wat ideetjes gestopt. Natuurlijk kun je uit deze ideeën kiezen welke jou het leukst lijkt, maar eigenlijk zijn we op zoek naar jouw super originele eigen bedachte thema’s! Vraag je vader, zus, sportmaatjes, koorbuddy of gewoon jezelf om met zo’n origineel mogelijk thema te komen voor deze borrel.

LET OP: Maandag 28 mei is de laatste kans om een thema toe te voegen en 29 mei wordt het thema bekend gemaakt!

Onze standaard bier, jillz, wijn zal er natuurlijk zijn voor €1. De radlers voor €1.50 en fris voor €0.50. Tijdens deze borrel kun je ook genieten van een heerlijke hamburger voor €1.

Let the inspiration be with you!

Liefs Barcilla

View Event →