AthenaSummary

Vacature Faculteitsmanager AthenaSummary Gezondheid en Leven:
Studeer jij Gezond & Leven aan de VU of ga je dit doen en ben je in het bezit van de nodige managing skills dan is AthenaSummary op zoek naar jou! Het ervaren team van AthenaSummary is op zoek naar een nieuwe faculteitsmanager (FM). Een faculteitsmanager runt binnen AthenaSummary zijn 'eigen' bedrijfje. Als FM ben je namelijk, in nauwe samenwerking met het AthenaSummary bestuur, verantwoordelijk voor het stroomlijnen en managen van een bepaalde studie, in jouw geval de studie Gezondheid & Leven te VU Amsterdam. Uiteraard ontvang jij een financiële vergoeding voor deze werkzaamheden. Dus ben jij opzoek naar een uitdagende baan die goed op je cv staat, mail dan naar: hidde.de.jong@athenasummary.nl

summarylogo-Anguilla.png

BalanceBuddy

Wij van BalanceBuddy hebben een Eet- en Beweegmaatjes project opgezet. Hierbij worden studenten met een achtergrond in voeding, gezondheid en beweging getraind om een maatje te zijn van kinderen met overgewicht. De maatjes stimuleren en ondersteunen de kinderen om gezondere keuzes te maken en meer te bewegen zodat zij langzaam een gezondere levensstijl aanleren met alle positieve gevolgen vandien! Na groot succes in Utrecht en een uitbreiding in Wageningen zijn wij nu op zoek naar enthousiaste mensen om een bestuur in Amsterdam te vormen. Ben (of ken) jij een student Voeding en Gezondheid, Gezondheid en Maatschappij of heb je op een andere manier een (professionele) achtergrond in voeding en beweging vergaard? Zoek jij een leuke en leerzame uitdaging, waarbij je bijdraagt aan een prachtig project en ook nog eens je CV verbetert? Dan zoeken wij jou!
Een functie in ons bestuur zal vanaf september ongeveer 3-5 uurtjes per week kosten, op vrijwillige basis. Wij zijn op zoek naar een Voorzitter, een Vice-Voorzitter, een Penningmeester, een Hoofd Activiteiten, een Hoofd Werving- en Promotie en een Netwerk- en Sprekersfunctie. 
Lijkt dit je iets of heb je nog vragen, stuur dan je CV met motivatiebrief of je vragen naar voorzitter@balancebuddy.nu en secretaris@balancebuddy.nu en hopelijk zien we je dan gauw bij een gesprek!

LOGOBALANCEBUDDY.png

Mantelaar

Ben jij op zoek naar een maatschappelijk betrokken bijbaan? Bij Mantelaar werk je wanneer je wilt, en verdien je €10,- per uur. Een flexibele bijbaan waar je super veel dankbaarheid voor terugkrijgt. Er is in Amsterdam volop werk voor nieuwe zorgkanjers, dus voor iedereen die jij aanmeldt krijg je bovendien een €25,- cadeaubon.

Mantelaar 2.jpg