Actie van de maand: Old Skool koeken

Lieve lieve leden,

Mis jij net als wij soms goede, oude tijd van de basisschool? Op je gemakje in de pauze Prince Ministar, Langenekken, Smoeltjes en Liga’s eten terwijl de juf je een verhaaltje voorlas. Dat waren nog eens tijden! Om terug te komen in dit heerlijke jeugdsentiment hebben wij in november een nieuwe ACTIE VAN DE MAAND: Old Skool Schoolkoeken voor maar €0,50! Kom gezellig langs in de ledenkamer (WN-SK12) en geniet samen met je vriendjes en vriendinnetjes van de smaak van vroeger.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog blikjes fris te koop voor maar €0,60, heerlijke kopjes koffie voor €0,50 of onbeperkt thee! Kom langs voor een potje gamecube, en voor een chillsessie of een klein dutje op onze nieuwe bank.

Wij hopen jullie snel te zien in de ledenkamer!

Veel liefs,
Bestuur 13