Lid van de Maand: December

Met trots presenteren wij ons nieuwe concept: het LID VAN DE MAAND. Wij willen hierbij eens in de maand een lid in het zonnetje zetten en diegene bedanken voor alles dat hij of zij gedaan heeft voor Anguilla.

Met groot genoegen presenteren wij jullie ons eerste Lid van de Maand, december: Bastiaan Lodder. Bas is altijd te vinden in de ledenkamer, op de borrels en evenementen van Anguilla. Hij drinkt graag speciaal biertjes (ongeacht het tijdstip), is dol op zijn zus en staat altijd voor iedereen klaar. Bas was 2 jaar lang de Koning van de Kookcilla, dit jaar Voorzitter van de Onderwijscommissie en lid van de Parentilla.

We willen Bas namens bestuur 13 heel erg bedanken voor alles dat hij heeft betekend voor Anguilla, het enthousiasme dat hij overdraagt op de leden en zijn gezelligheid. Bedankt Bas! Blijf vooral naar de ledenkamer komen, want daar worden wij heel blij van.

Veel liefs,
Bestuur 13💚💙