Actie van de Maand: Juni

Ben jij die lange dagen op de VU al helemaal zat en kun je niet wachten tot het eindelijk zomervakantie is?
Gelukkig hebben wij leuk nieuws voor jullie! Het is weer tijd voor een nieuwe ACTIE VAN DE MAAND!
Dit houdt in dat er elke maand iets lekkers zal worden aangeboden in jullie oude, maar vertrouwde ledenkamer (WN-SK12). Deze keer zullen dit IJSJES zijn voor maar liefst €0.10!!

Naast de Actie van de Maand zijn er natuurlijk ook blikjes fris te koop voor maar €0.60!

Ook kunnen jullie terecht in de ledenkamer voor koffie, thee, het maken van een tosti, een ouderwets potje op de gamecube of gewoon even lekker voor je uit staren op de bank.

De actie van de maand zal (net als koffie/bier/fris) worden bijgehouden aan de hand van een streeplijst, dus vergeet je ijsje niet af te strepen!

Wij hopen jullie snel een keer in de ledenkamer te zien!

Veel liefs,
Bestuur 12