Studiehulp

Zoals jullie allemaal wel weten verwacht de universiteit van ons dat wij 8 uur per dag besteden aan de studie. Echter, zoals jullie zelf ook wel gemerkt zullen hebben, is dit voor sommigen van ons nog een flinke uitdaging. Daarom is Anguilla op zoek gegaan naar een manier waarop wij jullie wat verlichting kunnen bieden bij deze hoge studiedruk! Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met AthenaStudies, een bijlesorganisatie vóór studenten dóór studenten met een sterke focus op de kwaliteit. Om jullie van deze kwaliteit zijn er strenge eisen gesteld voor de docenten die worden aangenomen, zodat je zeker weet dat je goed geholpen wordt. De docenten zijn dus ook studenten en moeten het vak dat ze geven met een 8 of hoger hebben afgerond. Vervolgens moeten ze na het geven van een cursus hoger dan een 7,5 gemiddeld scoren op de evaluatieformulieren die zijn ingevuld door de cursisten. Hierdoor zijn jullie verzekerd van topkwaliteit. Deze kwaliteit is terug te zien in de resultaten, gezien het slagingspercentage op 86% ligt!

Het voordeel van onze samenwerking met AthenaStudies is zeker een groot voordeel voor jullie. De cursussen zullen gegeven worden door ouderejaars topstudenten in de gebouwen van de Vu zelf, dus voor iedereen goed te bereiken. Je hoeft dus niet ver te reizen om te profiteren van deze bijlessen!

Houd de website van AthenaStudies goed in de gaten voor het aanbod van vakken!

Ps: AthenaStudies is ook altijd op zoek naar nieuwe docenten! Lijkt het jou leuk om bijlesdocent te worden en voldoe jij aan hun eisen? Kijk snel op hun website of jij je herkent in hun profiel en neem contact met ze op via gl@athenastudies.nl