DSC07003.JPG

Vlnr: Aniek Rademaker, Jip Andriesse, Leanne Schaper, Anouk Teeken en Lotte Blommaart

Het bestuur van Anguilla 2018-2019 heeft zich als volgt geconstitueerd:

DSC06905.JPG

Leanne schaper
Voorzitter

Mijn naam is Leanne Schaper, 23 jaar en als vijfdejaars student Gezondheid en Leven een beetje de oma van het hele stel. Ik woon in het vertrouwde Amsterdam op nog geen vijf minuten bij de VU vandaan. Dat komt goed uit want als Voorzitter van Anguilla zal ik veel tijd op de VU spenderen waarbij ik vooral de overkoepelende kracht zal zijn dit jaar en eindverantwoordelijk ben voor onze mooie vereniging.

DSC06838.JPG

Anouk teeken
Penningmeester

Mijn naam is Anouk Teeken, ik ben 19 jaar en kom uit Amsterdam. Ik zit in mijn tweede jaar van Gezondheid en Leven. Als penningmeester zal ik overzicht houden over het geld binnen Anguilla. De rekenmachine wordt m’n beste vriend ben ik bang. Ik doe de administratie, maak en betaal facturen en zorg dat iedereen op tijd zijn geld weer terugkrijgt, en vergeet de belastingaangifte natuurlijk niet.

DSC06899.JPG

Lotte blommaart
Commissaris Extern

Mijn naam is Lotte Blommaart, 20 jaar oud en tweede jaars Gezondheid en Leven student. Ik woon in het dorpje Tuitjenhorn. Als commissaris extern zal ik mij dit jaar bezighouden met onderwijs, sponsoring en het behoud van oud leden. Zoals vorige jaren zal er een Carrière oriëntatie dag georganiseerd worden en het gehele jaar door meerdere studiegerelateerde activiteiten.

DSC06911.JPG

Jip Andriesse
Secretaris

Mijn naam is Jip Andriesse, ik ben 21 jaar oud en ben tweedejaars student Gezondheid en Leven. Ik ben niet geboren in Amsterdam, maar woon er inmiddels wel met veel plezier. Komend jaar zal ik de taak van de Secretaris vervullen. Hierbij zal ik de communicatie binnen en buiten de vereniging onderhouden. Daarnaast zal ik de site, Facebook, Snapchat, en sinds dit jaar ook Instagram up-to-date houden!

DSC06802.JPG

Aniek rademaker
Commissaris Intern

Mijn naam is Aniek Rademaker, ik ben 20 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben tweedejaars student Gezondheid en Leven. Komend jaar zal ik de taak als Commissaris Intern op mij nemen. Hierbij zal ik zorgen dat de borrels en verschillende activiteiten goed georganiseerd zijn. Daarnaast zal ik mij ook bekommeren over de organisatie van de jaarlijkse buitenlandse reis en de Ouderdag. Studenten hebben zo een weg om even niet aan studeren te denken!

Heb jij punten over Anguilla die jij besproken wilt hebben tijdens de vergadering? Stuur dan een e-mail naar voorzitteranguilla@gmail.com.

De bestuurskamer van Anguilla bevindt zich in het W&N gebouw in P-152. Het bestuur heeft iedere dag van 12:45-13:30u inloopspreekuur in de ledenkamer, W&N gebouw SK-12.