_D226384.jpg

Vlnr: Marlou Mizee, Noa Schrier, Mandy Kraamwinkel, Mark Veldt en Esther van der Meiden

Het bestuur van Anguilla 2019-2020 heeft zich als volgt geconstitueerd:

Mandy.jpg

Mandy kraamwinkel
Voorzitter

Mijn naam is Mandy Kraamwinkel, ik ben 23 jaar en tweedejaars student Gezondheid en Leven. Ik woon in het dorpje Ilpendam, net boven Amsterdam Noord. Als voorzitter dien ik als aanspreekpunt voor de leden en verzorg ik de communicatie tussen organisaties binnen de VU en alle andere verenigingen.

Mark.jpg

Mark veldt
Penningmeester

Mijn naam is Mark Veldt, ik ben 22 jaar en kom uit het dorpje Heiloo. Ik zit in mijn vierde jaar van Gezondheid en Leven. Als penningmeester ben ik altijd bezig met het geld van Anguilla. Samen met mijn partner de rekenmachine check ik alle bedragen. Ik hou mij bezig met de administratie, facturen opzetten, facturen betalen en ik zorg al het geld op zijn plek komt.

Esther.jpg

Esther van der Meiden
Commissaris Extern

Ik ben Esther van der Meiden, 20 jaar en ben nu tweedejaars Gezondheid en Leven student. Ik ben geboren in Alkmaar, maar woon nu al een tijdje op kamers in Diemen. Dit jaar zal ik de functie van commissaris extern op mij nemen! Daarvoor houd ik mij vooral bezig met het werven van sponsoren en het behouden van contact met oud leden. Daarnaast zal ik me bezig houden met het organiseren van onderwijsgerelateerde activiteiten. Ik heb er onwijs veel zin in!

Noa.jpg

Noa Schrier
Secretaris

Mijn naam is Noa Schrier, ik ben 19 jaar en ik ben tweedejaars studente Gezondheid en Leven. Ik kom uit een klein dorpje onder Rotterdam, maar woon inmiddels alweer een jaar in het mooie Amstelveen. Als secretaris dit jaar ben ik vooral verantwoordelijk voor de communicatie binnen en buiten de vereniging. Daarnaast zal ik de website, Facebook, Snapchat en Instagram up-to-date houden!

Marlou.jpg

Marlou mizee
Commissaris Intern

Mijn naam is Marlou Mizee, ik ben 19 jaar en ik kom uit Leiden maar ik woon nu met veel plezier in Amsterdam. Ik ben tweedejaars student Gezondheid en Leven. Aankomend jaar zal ik de functie commissaris intern op mij nemen waar ik heel veel zin in heb! Ik zal onder andere zorgen dat de borrels en verschillende activiteiten goed verlopen en ik zal mij bezighouden met de organisatie van de jaarlijkse reis en de Ouderdag.

Heb jij punten over Anguilla die jij besproken wilt hebben tijdens de vergadering? Stuur dan een e-mail naar voorzitteranguilla@gmail.com.

De bestuurskamer van Anguilla bevindt zich in het W&N gebouw in P-152. Het bestuur heeft iedere dag van 12:45-13:30u inloopspreekuur in de ledenkamer, W&N gebouw SK-12.