Vlnr: Sascha Fiege, Felicia Ramgrab, Nathalie Huizing, Marten Buijs en Meike van der Linden

Het bestuur van Anguilla 2017-2018 heeft zich als volgt geconstitueerd:

Nathalie Huizing
Voorzitter

Mijn naam is Nathalie Huizing, ik ben 20 jaar oud en tweedejaars student Gezondheid en Leven. Ik woon in Amsterdam en ben er ook geboren. Als voorzitter zal ik aankomend jaar het gezicht van de vereniging zijn. Ik heb de verantwoordelijkheid over de vereniging en het bestuur en zal daarnaast het contact met andere studieverenigingen onderhouden.

Marten Buijs
Penningmeester

Ik ben Marten, de penningmeester van Anguilla. Ik houd me dus bezig met de financien van Anguilla. Ik ben opgegroeid in Amsterdam west, maar woon nu aan de andere kant van het IJ, in Noord. Op de middelbare school heb ik veel gesport, maar daar was ik na verloop van tijd helemaal klaar mee.

Meike van der linden
Commissaris Extern

Mijn naam is Meike van der Linden, ik ben 20 jaar en ondertussen al weer tweedejaars student Gezondheid en Leven. Mijn rol binnen de vereniging houdt zich voornamelijk bezig met onderwijs en sponsoring. Zo organiseren wij elk jaar een Carrière-oriëntatiedag, maar het hele jaar door zullen we verschillende interessante lezingen organiseren!

Felicia Ramgrab
Secretaris

Mijn naam is Felicia Ramgrab, ik ben 23 jaar en woon op het idyllische Uilenstede, dé studentencampus voor VU studenten. De taak als secretaris zal ik dit jaar op mij nemen. Ik zorg dan ook dat alle communicatie binnen en buiten de vereniging soepel verloopt. Verder onderhoud ik de site, Facebook en Snapchat!

Sascha Fiege
Commissaris Intern

Mijn naam is Sascha Fiege, ik ben 21 jaar en ben derdejaars student Gezondheid en Leven. Dit jaar zal ik mij inzetten voor een goede organisatie van verschillende activiteiten zoals borrels, de Ouderdag én de jaarlijkse buitenlandse reis. Zo zorgen wij er voor dat studenten af en toe aan het studeren kunnen ontsnappen.

Heb jij punten over Anguilla die jij besproken wilt hebben tijdens de vergadering? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@anguilla.vu

De bestuurskamer van Anguilla bevindt zich in het W&N gebouw in P-152. Het bestuur heeft iedere dag van 12:45-13:30u inloopspreekuur in de ledenkamer, W&N gebouw SK-12.