Commissaris Extern

Woonplaats:                                 Diemen
E-mailadres:                                 externanguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Ik ben Esther van der Meiden, 20 jaar oud en ik ben geboren in Alkmaar. Sinds dit jaar woon ik op kamers in Diemen. Ondanks dat ik nu dan bijna in Amsterdam woon, moet ik nog steeds iedere dag 10 km heen en weer fietsen. Maar dat bevalt best goed hoor! Naast de drukte van het bestuur probeer ik af en toe nog eens te sporten, ik hou van zwemmen en hardlopen. Ik ben altijd lekker druk bezig. Ik vind het leuk om dingen te organiseren en te plannen, en hou natuurlijk van de gezelligheid die daarbij komt kijken!

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Als commissaris extern houd ik mij dit jaar bezig met de externe contacten van Anguilla. Ik behoud het contact met bedrijven en ben verantwoordelijk voor het werven van sponsoren. Daarnaast zal ik de onderwijscommissie onder mijn hoede nemen waarbij wij studiegerelateerde activiteiten organiseren zoals bedrijfsbezoeken en vrijwilligerswerk. De relatief jonge OPA commissie (Oude Palingen Anguilla) zal ook onder mij komen te vallen. Verder zal ik de verbinding zijn tussen Stichting Introductie Anguilla en het bestuur. Tot slot houd ik mij bezig met onderwijs van de opleiding Gezondheid en Leven.

Bericht aan de leden

Soms wil iets niet helemaal lukken, maar dan denk ik altijd: gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!