Commissaris Intern

Woonplaats:                                 Amstelveen
E-mailadres:                                 internanguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Marlou Mizee, ik ben 19 jaar en ik ben tweedejaars student Gezondheid en Leven. Ik kom oorspronkelijk uit Leiden waar ik een hele leuk tijd heb gehad! Inmiddels ben ik verhuisd naar Amstelveen waar ik sinds een jaartje met veel plezier woon. Ik werk bij het bedrijf Mantelaar waarvoor ik leuke dingen ga doen met oudere of mensen met een lichamelijke beperking en hen ondersteun in hun dagelijkse leven. Verder ben ik eigenlijk altijd in de weer. Ik ben vaak te vinden op feestjes, spreek veel af met vrienden en houd van koken en reizen.

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Aankomend jaar zal ik de taak commissaris intern op mij nemen. Hierbij zal vijf commissies ondersteunen bij het organiseren van hun evenementen. Ik zal ze onder anderen helpen bij de borrel, (sport)activiteiten, ouderdag en de jaarlijkse reis.

Wat wil ik dit jaar bereiken?

Ik hoop dat ik komend jaar veel ga leren op het gebied van mensen aansturen. Daarnaast hoop ik een fijn aanspreekpunt te zijn voor niet alleen de commissies, maar alle leden en altijd klaar te staan als dat nodig is. Het zou top zijn als ik samen met mijn commissies een geweldig jaar neer zet! Drukbezochte borrels, fantastische feesten, een geslaagde ouderdag, spetterende maaltijden en natuurlijk een TOP reis!

Bericht aan de leden

Niet alles gaat zoals je misschien zou willen dat het gaat, maar ik denk dan altijd: Het leven is een feestje maar je moet toch écht zelf de slingers ophangen!