Commissaris Intern

Woonplaats:                                 Utrecht
E-mailadres:                                 internanguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Aniek Rademaker, ik ben 20 jaar en ik ben tweedejaars student Gezondheid en Leven. Ik ben geboren in Baarn, een dorp in de provincie Utrecht, waar ik met veel plezier heb gewoond! Ik ben sinds dit jaar wonend in Utrecht, een beetje gek natuurlijk als je in Amsterdam studeert. Toch woon ik daar met veel plezier en kan ik profiteren van twee fantastische steden! In het dagelijks ben ik altijd bezig, ik houd er niet van om stil te zitten. Chillen met vrienden, feestjes afgaan en voetballen zijn de dingen die ik erg graag doe. Af en toe een filmavond met mezelf kan ik ook zeker van genieten.

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Komend jaar zal ik de taak als Commissaris Intern op mij nemen. Hierbij zal ik de organisatie van 5 commissies op mij nemen. Ik zal ze helpen bij het uitvoeren van hun taken om zo hun borrels, activiteiten en jaarlijkse reis zo goed mogelijk neer te zetten!

Wat wil ik dit jaar bereiken?

Ik hoop dat ik komend jaar veel ga leren op het gebied van mensen aansturen. Daarnaast hoop ik een fijn aanspreekpunt te zijn voor niet alleen de commissies, maar alle leden en altijd klaar te staan als dat nodig is. Het zou top zijn als ik samen met mijn commissies een geweldig jaar neer zet! Drukbezochte borrels, fantastische feesten, een geslaagde ouderdag, spetterende maaltijden en natuurlijk een TOP reis!

Bericht aan de leden

Dan toch maar mijn eigen motto: “Het leven is te kort om slechte wijn te drinken”.