Naam:                                         Noa Schrier
Woonplaats:                                 Amstelveen
E-mailadres:                                 secretarisanguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Hiii lieve leden, mijn naam is Noa Schrier, ik ben 19 jaar en ik woon sinds vorig jaar in het mooie Amstelveen. Ik kom uit een heel klein boeren dorpje onder Rotterdam, dat Strijen heet. Aan het begin moest ik wel wennen aan de drukte van de stad, maar ondertussen houd ik wel van de levendigheid en gezelligheid van Amsterdam! Ik ben vooral fan van de Amsterdamse koffietentjes en kroegjes. Ik ben nu tweedejaars studente van Gezondheid en Leven, en ik heb het nog steeds heel erg naar mijn zin!

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Ik zal dit jaar de rol van de Secretaris vervullen. Dit betekent dat ik de sociale media zal beheren, hieronder vallen de Facebookpagina, het instagram account en het snapchat account! Daarnaast zal ik de ledenadministratie beheren. Ook zal ik dit jaar twee commissies begeleiden, de Redactilla en de Fotilla. De Redactilla schrijft ons ledenblad: de Agora, die vijf keer per jaar verschijnt. De Fotilla zal tijdens de evenementen prachtige foto’s schieten,ze zullen de banners voor de evenementen maken en de aftermovie van de buitenlandse reis! Ik ben heel erg benieuwd naar dit jaar. Maar ik heb er vooral heel erg veel zin in!

Bericht aan de leden

Probeer altijd een negatieve gebeurtenis om te zetten in iets positiefs!