Naam:                                         Jip Andriesse
Woonplaats:                                 Amsterdam
E-mailadres:                                 secretarisanguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Hoi lieve leden! Ik ben Jip Andriesse, 22 jaar oud. Ik woon sinds bijna 2 jaar met heel veel plezier in Amsterdam, maar kom oorspronkelijk uit Voorhout. Als je het mij vraagt: veel te klein en veel te saai. Ik hou van de drukte en gezelligheid in Amsterdam! Kopje koffie hier, kopje thee daar. Ik zit in het tweede jaar van gezondheid en Leven, en vind het nog steeds super leuk en interessant. Ik heb 2 tussenjaren gehad, waarin ik veel heb nagedacht over wat ik wilde studeren. Dit blijkt een hele goede match te zijn! Dit jaar zal ik de Secretaris van Anguilla zijn, en ik denk dat dit een functie is die precies bij mij pas.

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Mijn functie binnen het bestuur is de functie van de Secretaris. Hierbij beheer ik het Facebookaccount van Anguilla, de site, de Snapchat, Instagram en daarnaast zorg ik dat de Ledenadministratie wordt bijgehouden. Ook notuleer ik tijdens vergaderingen met het bestuur en tijdens Algemene Ledenvergaderingen. De Fotilla en Redactilla horen bij mij, en ik vind het heel leuk om met deze commissies samen te werken en hun te adviseren en ondersteunen waar nodig. De Fotilla maakt foto’s tijdens evenementen en maakt banners voor op Facebook, Instagram en Snapchat. De Redactilla schrijft ons ledenblad: de Agora, die 5 keer per jaar verschijnt. Ik kijk heel erg uit naar het komende jaar!

Bericht aan de leden

Leef in het nu!