Naam:                                         Leanne Schaper
Woonplaats:                                 Amsterdam
E-mailadres:                                 voorzitteranguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Mijn naam is Leanne Schaper, 23 jaar en als vijfdejaars student Gezondheid en Leven een beetje de oma van het hele stel. Ik heb tijdens mijn studietijd veel gereisd, wat dan ook één van mijn grootste hobby’s is. Of het nou hiken met een tentje in Schotland is, een roadtrip naar Athene of chillen in een hangmat in Thailand, ik ben in voor alles! Om te kunnen reizen moet er natuurlijk ook geld verdient worden. Dit doe ik bij Tapasrestaurant Erosa in Zaandam. Hier werk ik ondertussen alweer drie jaar met heel veel plezier en je zal me dan ook vaak horen zeggen dat je er écht een keer moet komen eten. Daarnaast vind ik het leuk om ook nieuwe tentjes in Amsterdam uit te proberen, zal ik altijd ergens een dansje meepakken en vind ik het heerlijk om een stukje te schrijven op mijn oude typemachine, liefst met een rode port en een kaasplankje erbij.

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Als Voorzitter zal ik aankomend jaar het gezicht van de vereniging zijn. Ik heb de verantwoordelijkheid over de vereniging en het bestuur en zal daarnaast het contact met andere studieverenigingen of organisaties binnen de VU onderhouden. Ik zal me volop inzetten voor Anguilla en samen met de rest van mijn bestuur zullen we een prachtig jaar neerzetten, daar heb ik het volle vertrouwen in!

Bericht aan de leden

Het leven is te kort om je zorgen te maken om niet-matchende sokken. Met andere woorden: maak je niet te druk om de kleine dingen en haal uit het leven wat er in zit!