Naam:                                         Mandy Kraamwinkel
Woonplaats:                                 Ilpendam
E-mailadres:                                 voorzitteranguilla@gmail.com

Wie ben ik?

Hoi lieve leden! Ik ben Mandy Kraamwinkel, 23 jaar en tweedejaars student Gezondheid en Leven. Voordat ik ging studeren heb ik twee tussenjaren genomen en de mooiste tijd van mijn leven gehad. Dromen moeten namelijk werkelijk gemaakt worden! Toen ben ik wezen backpacken door Australië en heb ik mijn änwarter (diploma tot skileraar) gehaald en vier maanden in Tirol (Oostenrijk) gewoond om skiles te geven. Na deze mooie avonturen werd het dan ook echt tijd om de stranden, helderblauwe zeeën, de après ski en de versgeprepareerde pistes in te ruilen voor de studieboeken. Gelukkig heb ik het nu ook heel erg naar mijn zin bij Anguilla en vind ik de studie Gezondheid en Leven erg leuk. Mocht je nog tips willen over Australië of Oostenrijk, spreek mij dan vooral ook aan. Maar wees gewaarschuwd, ik kan niet ophouden met het vertellen van deze fantastische verhalen!

Wat is mijn functie binnen het bestuur?

Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor de vereniging. Ik zal dan ook het gezicht van de vereniging zijn die dient als contactpersoon voor de andere verenigingen en de VU. Ik kijk heel erg uit om dit jaar heel erg betrokken te zijn bij deze mooie vereniging. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat wij als het 14e bestuur er een geweldig jaar van gaan maken!

Bericht aan de leden

Opgeven is geen optie, je kan altijd rollend over de finish komen. Oftewel, blijf altijd in jezelf geloven en weet dat jij alles aan kan. Dromen zijn er namelijk niet voor niks om waar te maken!