Onderwijscommissie

SAM_3874 (2).JPG

De Onderwijscommissie is de commissie die verantwoordelijk is voor het benaderen van studiegerelateerde bedrijven en instanties. De Onderwijscommissie organiseert excursies naar deze bedrijven en instanties zodat de leden kennis kunnen maken met potentiele werkgevers of stage mogelijkheden.

Commissiewerk is leerzaam en je doet nieuwe ervaringen op. Je leert bij de Onderwijscommissie te onderhandelen met verschillende bedrijven. Door te onderhandelen probeer je de voordeligste overeenkomsten af te sluiten. Bij het organiseren van studiegerelateerde activiteiten, symposia en excursies leer je organiseren en plannen. Bij de vergaderingen leer je samen tot een besluit te komen. Daarnaast leer je met commissie werk nieuwe mensen van Gezondheid en Leven kennen en is het erg gezellig. Bovendien staat commissiewerk ook nog eens goed op je CV.

Ben jij een talent in het werven van sponsoren en het benaderen van bedrijven en vind jij het leuk om voor jouw medestudenten studiegerelateerde activiteiten te organiseren? Kom dan de Onderwijscommissie versterken! Meld je dan aan voor deze commissie door een mail te sturen naar extern@anguilla.vu met jouw gegevens en motivatie!

Om contact op de nemen met deze commissie kan je mailen naar acquisitie@anguilla.vu.