Raad van Toezicht (RvT)

V.l.n.r. v.o.n.b.: Nina Linzel, Anne Dreves, Juul Peeters, Amina Khelifi, Mart Raven en Eva Sluijs

Deze Raad van Toezicht is de controllecommissie van het bestuur van Anguilla. Vier keer per jaar controlleert de Raad van Toezicht het sociaal jaarverslag en de financien. Daarnaast houdt de Raad van Toezicht de ontwikkelingen binnen het bestuur en de vereniging in de gaten en grijpt in wanneer dat nodig is. Ook geven zij advies aan het bestuur. In de raad van toezicht zitten altijd twee leden uit het bestuur van één jaar geleden, en twee leden uit het bestuur van twee jaar geleden.

Als er iets is dat jij graag wilt melden, maar dit op de een of andere manier niet aan het bestuur kwijt kunt, dan kan je contact opnemen met de RvT door te mailen naar: rvtanguilla@gmail.com.

De raad van toezicht 2017-2018 bestaat uit:

Amina Khelifi (Voorzitter)
Mart Raven