Actie van de maand: mei

Een nieuwe maand is aangebroken en daarbij hoort natuurlijk weer een nieuwe actie van de maand! Deze maand zal ik teken staan van... KAAS🧀! Voor alle cheese lovers en kaaskoppen onder ons (wie is dat niet?) hebben wij deze maand cheez dippers te koop in de ledenkamer voor maar €0,50.

Lid van de maand: april

Lieve leden, met veel trots presenteren wij ons nieuwe lid van de maand, april: Yael Roest! Yael is trouw lid van Anguilla. In haar eerste jaar was ze altijd al op de borrels te vinden en ook was ze één van de leukste mama’s tijdens de introductieweek! Nu is Yael voorzitter van de Barcilla, waar wij heel blij mee zijn. We zouden je niet kunnen missen. Yael is toch wel echt een (en onze) kroegtijger. Lieve Yael, wij willen je heel erg bedanken voor al je inzet en harde werk maar vooral voor je gezelligheid die je met je meebrengt! Een borrel zonder jou bestaat niet. Veel liefs, Bestuur 13

Agora 2: Liefdeseditie

De tweede Agora is uit! In deze liefdeseditie kun jij ideëen op doen voor een leuke date, de Casanova’s van Anguilla leren kennen en ontdekken met welke geur jij de liefde van je leven verovert. Natuurlijk lees jij ook welke avonturen het Bestuur mee heeft gemaakt en kun je een ouderwetse Quiz doen. De Agora ligt inmiddels ook in de ledenkamer, dus kom gerust langs om 'm door te bladeren!

Wil jij bestuur worden?

Wij zijn alweer op zoek naar enthousiaste en gezellige leden die ons volgend jaar op willen volgen! Lijkt het jou leuk om een bestuursjaar te doen bij Anguilla? Houd onze Instagram en Facebook accounts de komende weken dan goed in de gaten voor alle informatie over ons en over alles wat wij precies doen als bestuur.

Agora 5: Fall edition

Dit is alweer de vijfde Agora van het jaar, namelijk de Fall Edition! Dit is dan ook de laatste Agora van de Redactilla van 2017-2018. In deze editie kun je genieten van leuke stukken over de introductieweek, tips voor binnen- en buitenactiviteiten en natuurlijk lekkere recepten. Ook kun je weer ouderwets lachen met het invulverhaal, quiz, horoscoop en nog veel meer!

We bedanken de Redactilla en wensen jullie veel leesplezier!
Bestuur 13