Actie van de maand: november

Lieve palingen,

Het is tijd voor de allereerste actie van de maand van bestuur 14: zakjes chips voor maar €0,25! Naturel, paprika, buggles, nibbits, ham-kaas etc. Je kunt deze in heel de maand november komen halen in onze ledenkamer, terwijl je gezellig kennis maakt met de nieuwe bestuursleden! Kom gezellig langs, hopelijk zien we je snel!

Liefs bestuur 14 💚💙

Actie van de maand: mei

Een nieuwe maand is aangebroken en daarbij hoort natuurlijk weer een nieuwe actie van de maand! Deze maand zal ik teken staan van... KAAS🧀! Voor alle cheese lovers en kaaskoppen onder ons (wie is dat niet?) hebben wij deze maand cheez dippers te koop in de ledenkamer voor maar €0,50.

Lid van de maand: april

Lieve leden, met veel trots presenteren wij ons nieuwe lid van de maand, april: Yael Roest! Yael is trouw lid van Anguilla. In haar eerste jaar was ze altijd al op de borrels te vinden en ook was ze één van de leukste mama’s tijdens de introductieweek! Nu is Yael voorzitter van de Barcilla, waar wij heel blij mee zijn. We zouden je niet kunnen missen. Yael is toch wel echt een (en onze) kroegtijger. Lieve Yael, wij willen je heel erg bedanken voor al je inzet en harde werk maar vooral voor je gezelligheid die je met je meebrengt! Een borrel zonder jou bestaat niet. Veel liefs, Bestuur 13

Agora 2: Liefdeseditie

De tweede Agora is uit! In deze liefdeseditie kun jij ideëen op doen voor een leuke date, de Casanova’s van Anguilla leren kennen en ontdekken met welke geur jij de liefde van je leven verovert. Natuurlijk lees jij ook welke avonturen het Bestuur mee heeft gemaakt en kun je een ouderwetse Quiz doen. De Agora ligt inmiddels ook in de ledenkamer, dus kom gerust langs om 'm door te bladeren!